ΕΛΒΕΤΙΑ


Υπάρχουν αρκετοί προορισμοί με ενδιαφέροντα μέρη που θα μπορούσαμε να επισκεφθούμε και να κάνουμε τη σχολική εκδρομή μας . Όμως θέλαμε να ακούσουμε τις γνώμες όλων των παιδιών της ομάδας και έτσι από τα λεγόμενα και τις προτιμήσεις μας να επισκεφθούμε ένα μέρος που θα καλύπτει τις ιδέες και τις προτιμήσεις και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων.
Ακούγοντας λοιπόν τις απόψεις του καθενός τόσο ανφορικά με ποικίλα μαθήματα όσο και με τον τομέα της ψυχαγωγίας καταλήξαμε στο ότι η Ελβετία είναι ο κατάλληλος προορισμός , γιατί καλύπτει τα ενδιαφέροντα όλων.
Αρχικά διότι εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο κέντρο φυσικής ΄CERN΄ όπου πολλά σχολεία έχουν επισκεφθεί και οι μαθητές έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Έτσι καλύπτεται ένα μέρος τον προτιμήσεων των μαθητών οι οποίοι έχουν κλίση στα θετικά μαθήματα Δηλαδή : Χημεία, μαθηματικά , φυσική! Επίσης η Ελβετία έχει ενδιαφέρον για όσους αγαπούν την ιστορία και τον πολιτισμό και φυσικά πολλά αξιοθέατα όπως είναι το Δημαρχείο και το παλαιό Άρσεναλ .
Τέλος, άλλο ένα κριτήριο με το οποίο επιλέξαμε την Ελβετία είναι οι προτιμήσεις μας στα αθλήματα. Η Ελβετία είναι φημισμένη για τα χειμερινά σπορ! Με βάση τα παραπάνω ελπίζουμε η εκδρομή που θα οργανώσουμε να έχει επιτυχία και η Ελβετία να είναι όντως ο καταλληλότερος προορισμός!