ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ1η μέρα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για το Λονδίνο. Άφιξη στο αεροδρόμιο Χήθροου, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ξενάγηση του Λονδίνου. Εκεί, θα δούμε τα βασιλικά Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου και το περίφημο Big Ben και τον Πύργο του Λονδίνου. Η ξενάγησή μας, καταλήγει με την επίσκεψη στο φημισμένο Βρετανικό Μουσείο, στο οποίο μεταξύ άλλων θα δούμε την πτέρυγα των ελληνικών αρχαιοτήτων όπου εκτίθενται τα μοναδικής ομορφιάς γλυπτά του Παρθενώνα και θα θαυμάσουμε πλήθος άλλων αρχαιοτήτων όπως το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού και το ναό της Αρτέμιδος. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε τα μαγευτικά πάρκα του Λονδίνου όπως το HydePark, το Regent’sPark στο οποίο μπορούμε να επισκεπτούμε το ζωολογικό κήπο, το SaintJamesPark. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεπτούμε κάποια από τα πιο γνωστά μουσεία του Λονδίνου όπως το MadamTussauds και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Επίσης όσοι επιθυμούμε μπορούμε να συμμετάσχουμε στην κρουαζιέρα με τα ειδικά πλοιάρια, στον Τάμεση που είναι το πιο διάσημο ποτάμι στο Λονδίνο και προσφέρει θαυμάσιες πανοραμικές όψεις της πόλης. Στο τέλος θα επισκεπτούμε το Γκρήνουιτς όπου θα θαυμάσουμε το Γκρήνουιτς Park με το παλιό βασιλικό Αστεροσκοπείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερη η σημερινή μέρα. Μπορούμε να επισκεπτούμε την Οξφόρδη, το Στράφορντ και το BicesterOutletVillage. Πρώτη στάση η Οξφόρδη, πόλη θεμέλιο της Αγγλοσαξονικής παιδείας. Στη συνέχεια θα περάσουμε από τα γραφικά χωριουδάκια με τα ξύλινα σπίτια, και θα φτάσουμε μέχρι την κουκλόπολη του Στράντφορντ Απόν Άβον στην οποία μεγάλωσε ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Τέλος θα κάνουμε τις αγορές μας στο BicesterOutletVillage όπου θα βρούμε επώνυμα ρούχα σε δελεαστικές τιμές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική επίσκεψη στο Μάτι του Λονδίνου και στα Harrods. Μπορούμε να αφιερώσουμε τη μέρα σε ψώνια και βόλτες στο Λονδίνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5η μέρα
Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο του Λονδίνου για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.