Πρόγραμμα Εκδρομής Παρισιού

1η ημέρα Αθηνά – Παρίσι
Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου ακολουθεί πτήση για το Παρίσι .Μετά από ολιγόωρη πτήση άφιξη στην πόλη. Ακολουθεί γενική ξενάγηση όπου θα δούμε το Τροκαντερό , τον Πύργο του Αιφελ ,την αψίδα του Θριάμβου ,την Πανάγια των Παρισιών και πολλά άλλα .Στη συνεχεία μεταφορά στο ξενοδοχείο ,τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη .Διανυχτερεύση.

2η ημέρα Παρίσι
Πρόγευμα και η ημέρα ελεύθερη για βόλτα στην πόλη . Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας .Διανυχτέρευση.

3η ημέρα Παρίσι –Λούβρο
Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου όπου θα δούμε και θα θαυμάσουμε τα αριστουργήματα του. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το ανάκτορο των Βερσαλλιών όπου θα δούμε τα βασιλικά δωμάτια και το δωμάτιο των κατόπτρων. Έπειτα θα επισκεφτούμε τους καταπληκτικούς κήπους του Λουδοβίκου . Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για αγορές . Το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Παρίσι-Disneyland
Πρόγευμα και η ημέρα είναι αφιερωμένη στο Βασίλειο του Disney. Αναχώρηση για τη Disneyland. Άφιξη και ελεύθερη περιήγηση στο θεαματικό πάρκο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα Παρίσι-Αθήνα
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι και την αναχώρηση από το αεροδρόμιο. Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μεταφορά στο χώρο του σχολείου